fbpx
 
Change
Performance
Monitor
 
Change
Performance
Monitor
 

De Change Performance Monitor


Veranderprojecten zijn de lastigste projecten om grip op te krijgen. De menselijke factor is hoog en deze is moeilijk te sturen. Veel veranderprojecten falen dan ook of lopen drastisch uit in termen als tijd en geld. The Change Performance Monitor (CPM)* meet uw verandertraject en laat precies zien waar u staat en welke interventies nodig zijn.

CPM is een online product waarmee u zelf aan de slag kunt. Op basis van jarenlange ervaring met verandertrajecten en studies door de Universiteit van Leiden zijn de cruciale aspecten van een verandertraject in kaart gebracht.

CPM is geen standaard out-of-the box product. De metingen worden altijd specifiek gemaakt voor uw project en uw omgeving. Dat doen we samen. De belangrijkste stake-holders van uw project zullen betrokken worden en wij begeleiden en adviseren u. Heeft u meerdere verandertrajecten en ervaring met Envolve, dan kunt u het uiteindelijk volledig zelf toepassen. Eventuele ondersteuning van ons is altijd bereikbaar.

CPM is reeds succesvol toegepast bij vele organisaties, als ING, Ahold, Delta Loyd, Wessanen, eva.

CPM biedt (Change) Managers, team leaders en individuen een online dashboard waar de status van de verandering tot in detail zichtbaar gemaakt wordt. Verschillende geledingen binnen de organisatie kunnen met elkaar vergeleken worden en individueel ziet u waar uten opzichte van anderen stat in de verandering. Optioneel kan CPM op basis van Smart Analytics concrete aanbevelingen geven voor passende interventies.

Wilt u meer weten over de Change Performance Monitor , neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de bijdrage die CPM aan uw verandering kan leveren.
Envolve dashboards
Envolve-report_001
* Powered by Sentensor | Grip on Change