fbpx

Change Performance Monitor

measure_change_and_adoptionVeranderprojecten zijn de lastigste projecten om grip op te krijgen. De menselijke factor is hoog en deze is moeilijk te sturen. Veel veranderprojecten falen dan ook of lopen drastisch uit in termen als tijd en geld.

Change Performance Monitor* meet uw verandertraject en laat precies zien waar u staat en welke interventies nodig zijn.

Envolve is een online product waarmee u zelf aan de slag kunt. Op basis van jarenlange ervaring met verandertrajecten en studies door de Universiteit van Leiden zijn de cruciale aspecten van een verandertraject in kaart gebracht.

Envolve is geen standaard out-of-the box product. De metingen worden altijd specifiek gemaakt voor uw project en uw omgeving. Dat doen we samen. De belangrijkste stake-holders van uw project zullen betrokken worden en wij begeleiden en adviseren u. Heeft u meerdere verandertrajecten en ervaring met Envolve, dan kunt u het uiteindelijk volledig zelf toepassen. Eventuele ondersteuning van ons is altijd bereikbaar.

Change Performance Monitor* is reeds succesvol toegepast bij vele organisaties, als ING, Ahold, Delta Loyd, Wessanen, eva.

Envolve dashboards

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Powered by Sentensor | Grip on Change